Godkväll

Och imorgon var det fredag, helgen blir lugn för min del skönt måste jag säga,  ibland uppskattar det så otroligt mycket..


Är så sjukt trött !! så blir att lägga sig efter halv tio!

NAtt natti

En stund för sig själv

Godmorgon, den här dagen känner jag att jag behöver vara för mig själv, känner mig allmänt trött,  och sliten. Har mått illa några dagar och yr i huvudet, håller väl på att bli sjuk.......

Men det ska ju bara ta jätte länge innan det bryter ut...

Men man har ju vissa bra dagar och vissa jobbiga dagar här i livet, bara orka igenom dom dåliga...

Och dålig påå att blogga har jag också varit, det var ju inte som först bi början, men det verkar ju gå i periodvis. känner inte för att jag orkar inte just nu riktigt, men i alla fall.....


Slänger upp bilder på brigitte bardot , för hon är den snyggaste kvinnan som finns tycker jag! och hon ger inspiration..
Vacker!


Dom här tre ska jag förstora upp, så jag får dom på min vägg! fiint!


??

Tänker inte äns kommentera om snön!.......... gör mig bara sur tanken på det.....


Bara det att allt blev så mycket jobbigare idag! känner bara att jag vill lägga mig under täcket idag....

Orkar inte jobba!! inte imorgon hellre! titta vad detta väder kan förstöra, och tänk vad solen kan göra en så positiv helt sjukt igentligen! men kommer väl bättre stunder snart!!!

Som sagt det här har ju hänt förr så man ska ju inte vara förvånad!


kramar

Vår!!!

Godmorgon!

Känner att våren är verkligen på g, nu vill jag att all snö försvinner helt och sen blir så pass varmt så jag kan använda mina nya kläder som är på väg, och beställde 5 stycken skit snygga saker!!!!!NU ska jag göra mig iordning ! puss på er

-

Neämen Godmorgon världen, känner yr i huvvudet fortvarande, sen i går natt och i natt har jag inte sovit mycket, v'änt mig ungefär 350 gånger känns det som vaknat typ jätte många gånger, känner hur jag ligger och spänner mig och tänker på saker varför?? Jo men vissa perioder får jag det här i mitt liv, jätte jobbigt Ligger och tänker men men endå s¨vet jag inte vad jag ritkigt tänker

Har jobbat för fullt och i dag är det en ledig dag skönt faktis känner mig sliten klagar inte får jobba utan känner mig allmänt sliten, lördagen tog hårt eller sändagen kanske man ska säga, så denna vecka får man visa sig duktig...

Igår träffade jag min Ida en stund innan jag började jobba=) vi hade det mysigt min gumma!

Handlade viktiga saker kände jag, nagelförstärkning, nagelfil, skrubbkräm till ansiktet viktigt,;) Dagkräm, bodylotion och massa annat;)

Och imorse när jag gav min kära kille fruckost 7.30 så tänkte jag att jag skulle aldrig somna om tackar mig själv för att jag gjorde det sen, för solen lyser och den gör ju faktis allt lättare! Vad skulle vi göra utan våra fina sol!


Puss på er alla!

Varför?

Godmorgon! hoppas alla ni mår bra!  Mår inte så bra, jävligt dåligt måste jag säga vart för hårt igår, och för mycket av det goda eller vad man säger, massa shot och massa annat, den där shoten är farlig!  och nu sitter jag väldigt off , och inte kan sova min kära mamma ringde och sen så sa hon inte så mycket och la på.....
Nu tycker jag faktis att jag ska vila med festa här , tror inte säker än, känner att jag orkar inte må så här varje söndag utan skulle vara kul att vara nykter en söndag!!! så nu får man tycka att jag är tråkig, men inte värt i längden jäkligt tråkigt också måste jag säga.....
nu sa jag försöka sova god natt!

soool!

Vilket fint väder det är ute, massa soool:) äntligen säger jag bara, sitter med hårfärg i huvudet, känns skönt att bli fräsch i håret! tänkte ta å skölja ut det, sen ut och gå!
Fräsch färg!!!! hoppas på att jag blir lika fräsch i huvuvdet hehe

Puss på er

En fin måndag

Godkväll, har haft en fin helg, och speciellt med min finaste Jesper!  Tycker om han jätte mycket, och är glad över att jag har träffat honom, för han är precis så en kille ska vara! Är helt förvånad från att vara helt off , vill inte ha nån kille, å sen dyker en upp och en som man inte äns tänkte på när jag såg honom....... Men det är väl så kärleken är, man vet aldrig när och man vet inte vem....


Ha en forsatt trevlig måndag...

Kramar

H&M <3

Godmorgon! sån jätte fin morgon att vakna på! Jätte mycket soool:) Man blir ju bara pigg av det, igår var det jätte grått, så skönt med sol, känner att våren är på G fast det är hur mycket snö som helst!

Och eftersom det var en tråkig grå dag igår, så beställde jag lite kläder till våren ska komma å hoppas på att snön kan försvinna till slutet av mars:)

tänkte visa lite av det jag beställde igår, riktigt fina kläder!Jätte fint i håret!


SÅ söta!Båda så jävla snygga!

Sen var det lite skor också, men det är ju bara kolla i mina andra inlägg nånstans:) la up dom där.

Älskar H&M!!!

Nu vill jag ha vår och sommar!

.....

En fin dikt om djur, tänker på alla mina fina djur som är i himmelen....
Det finns en bro som förbinder Himlen och Jorden. Den kallas för Regnbågsbron på grund av dess många färger.

Alldeles brevid Regnbågsbron ligger ett land med vattendrag, kullar och dalar med mjukt, friskt gräs.

När ett älskat husdsjur dör kommer det till denna plats. Där finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som blivit skadade blir hela igen. De leker med varandra hela dagarna.

Men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella person som älskade dem på Jorden. så varje dag springer de runt och leker tills en dag kommer då de plötsligt slutar leka och tittar upp. Deras nosar sniffar, öronen spetsas och blicken skärps och plötsligt lösgör sig en från gruppen.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän möts samsas ni i en glädjefylld omfamning som varar för evigt. Dit ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker det älskade huvudet och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv men aldrig i ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.

Godkväll!

Tyvärr så har jag inte så mycket att skriva om just nu, men det kommer det kommer, ibland får man ingen inspiration till någet!

Väntar på att hjärtat ska komma till mig!

Pussspuss på er

RSS 2.0